Career In Footballs stifter og ejer Martin Schiær bestod primo april 2014 DBU’s spilleragent-eksamen og modtog efterfølgende sin licens som spilleragent.

DBU’s spilleragent-eksamen blev i det daværende format, nøjagtig som nutidens agentprøve, arrangeret i samarbejde med FIFA og gav dem, som bestod, mulighed for at virke som spilleragenter i hele verden og repræsentere enhver spiller, som måtte ønske deres bistand. Titlen “spilleragent” er siden blevet ændret til “mellemmand” og senest “fodboldagent”, som nu er den officielt gældende betegnelse.

Martin Schiær har underskrevet DBU’s Agenterklæring og vil altid optræde i henhold til FIFA og DBU’s krav om professionel, respektfuld adfærd over for såvel forhandlingsmodparter, klubrepræsentanter og agenter som egne og andres klienter.

Hos DBU skelner man mellem registrerede og certificerede fodboldagenter. Mens kravene til en registreret fodboldagent er begrænset til en ren straffeattest, skal man for at blive certificeret fodboldagent have deltaget i og bestået DBU’s agentprøve samt være dækket ind af en gældende erhvervsansvarsforsikring, der lever op til DBU’s krav. Martin Schiær lever op til alle krav for sidstnævnte og er en af landets otte certificerede fodboldagenter.